Published On: 25 maart 2022

Planning inspecties IKB Nederland: Uw vooraankondigingsbrief

Om u tijdig te informeren over uw komende inspectie, ontvangt u 5-6 weken voor aanvang van een inspectie van Producert een vooraankondigingsbrief. In deze brief staat uitgelegd wat u gereed dient te hebben tijdens de inspectie, zodat u zich kunt voorbereiden en kunt nagaan of u alles op orde heeft. De inspectie datum staat nog niet in deze brief maar staat al wel in uw Portaal van IKB Nederland. In het Portaal onder het kopje “Geplande inspecties” kunt u alvast de inspectiedatum en het tijdstip inzien. De datum en het tijdstip staan al vast. De planning heeft deze datum en dit tijdstip vastgesteld aan de hand van een efficiënte route tussen veehouders zodat we de tarieven scherp aan u kunnen blijven aanbieden. Per post ontvangt u dan 2-3 weken voor de aanvang van de inspectie nog een extra bevestiging van de afspraak. Hierin worden dan ook de datum en het definitieve tijdstip genoemd.

Heeft u een andere afspraak op deze datum die u niet kunt verzetten, verzoeken wij u om dit direct door te geven aan de helpdesk van Producert. De mogelijkheden in de planning voor het verzetten van een inspectie zijn altijd erg beperkt en zijn niet altijd zonder kosten. 3 weken voor aanvang inspectie ontvangt u nog een extra brief met daarin de datum en het tijdstip. De mogelijkheden om een inspectie te verzetten zijn dan heel beperkt.

Wij verzoeken u om hier rekening mee te houden zodat we geen extra kosten hoeven te maken en bij u in rekening hoeven te brengen, laat daarom op tijd weten wanneer een inspectie niet kan doorgaan.