Published On: 18 maart 2020

Telefonische inspecties en het Coronavirus

In verband met de adviezen van de overheid rondom het Coronavirus tot het minimaliseren van fysieke contacten, heeft Producert overleg gevoerd en haar verantwoordelijkheid genomen. Voorlopig zullen daarom de inspecties van bedrijven telefonisch worden uitgevoerd. Dit houd in dat de inspecteur u belt op het afgesproken tijdstip en aan de hand van zijn reglementen vragen zal stellen, daarnaast zal hij uw gegevens in uw persoonlijke portaal van IKB Nederland controleren.

Zoals u weet kunt u daar veel van de gevraagde documenten uploaden. Alle documenten van uw dierenarts, medicijnen, diverse overeenkomsten, I&R gegevens en bloedmonitoring. Door dit zelf alvast te doen bespaart u uzelf en onze inspecteur veel zoekwerk.

Planning van de telefonische inspecties

Heeft u al een geplande datum en tijd? Dan mag u er vanuit gaan dat de inspecteur u rond dit tijdstip belt. We doen er alles aan om het tijdstip na te komen. Mocht dit veranderen dan zal de inspecteur contact met u opnemen. U ontvangt gewoon een planningsbrief met de geplande datum en tijd.