Published On: 27 augustus 2021

Dutch Pork Expo 2021

Op dinsdag 12 en woensdag 13 oktober staat inspectie-instelling Producert weer op de Dutch Pork Expo (Stand 1E13). Samen met 180 exposanten nemen zij deel aan dit vak event in de Brabanthallen in Den Bosch. Dutch Pork Expo is de enige beurs in Nederland en in de grensgebieden van Duitsland en België, die zich specifiek richt op de varkenssector.

De beurs is gericht is op varkenshouders en de deelnemende bedrijven zullen vooral actief zijn in de varkenshouderij. Producert voert natuurlijk inspecties uit bij allerlei dierhouderijen waarbij de varkenshouderij een heel belangrijke tak is. Onze inspecteurs kunnen u alles uitleggen over de ontwikkelingen in de wereld van keurmerken en inspecties. Natuurlijk bent u altijd welkom als klant voor een praatje, of om een antwoord op vragen over de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

Voor het bezoek aan de beurs dient u te beschikken over een corona toegangsbewijs (www.dutchporkexpo.nl/covid-19-faq) en de beurs zal als doorstroomlocatie worden ingericht.

We nodigen u graag uit op de stand in Den Bosch op dinsdag 12 en woensdag 13 Oktober.