Published On: 18 februari 2021

Ketenregisseurs voor het Beter Leven keurmerk

Voor het Beter Leven keurmerk is het een vereiste dat u een ketenregisseur heeft. Een ketenregisseur ondersteund u met de voorbereiding voor een inspectie. Voor u heeft dit als voordeel dat deze persoon vooraf de reglementen doorneemt en met u overlegt wat nog niet helemaal in orde is.

Het is erg belangrijk dat deze ketenregisseur ook zorgt dat hij u als bedrijf aanmeld in het portaal van Stichting Beter Leven keurmerk als deelnemer aan zijn of haar keten. Nadien ontvangt Producert namelijk de aanmelding vanuit stichting Beter Leven keurmerk, en mogen zij u pas inspecteren en certificeren voor deze module.

Hetzelfde geldt wanneer u wilt stoppen met het Beter Leven keurmerk. Uw ketenregisseur dient u dan weer af te melden in het portaal van Stichting Beter Leven keurmerk. U bent dan geen deelnemer meer aan zijn of haar keten. Nadien ontvangt Producert dan de afmelding, en mogen zij pas de module beëindigen.

Let dus goed op, wanneer u zich aan of af wilt melden voor het Beter Leven keurmerk, dat uw ketenregisseur deze zaken geregeld heeft.